Uit ons gastenboek:

 


"Voor de vierde keer te gast op de Wildenberg. Deze keer een werkweek. Nieuwe plannen uitgeschreven, afgewisseld met prachtige wandelingen. Het verblijf hier was tip top verzorgd. Leuk om ook met Stanieke en Klaas bijgepraat te hebben. Kenmerkend blijft hun brede en oprechte belangstelling.'"
 


 

"Bedankt voor een schitterende week in deze schitterende boerderij. Alles wat er te wensen viel was er: heerlijk ook zo'n kruidenrek!! We zijn helemaal bijgekomen van het hectische stadsleven, op slechts 2 uur rijden van hier. Veel gewandeld en ook een mooie fietstocht gemaakt. Maar vooral genoten van deze toplocatie! We hopen terug te komen."
 


 

"We hebben enorm genoten van een fantastisch Pinksterweekend. Wat een heerlijk comfortabel huis, met zulke mooie details en mooie spullen. En dan de stilte, de prachtige omgeving met alle mogelijke kleuren groen en helder blauw van de korenbloemen. Een reekalfje vlakbij en de ondergaande zon die nog heel lang nagloeit. En niet te vergeten de geschiedenis van dit land, oude grond."
 


 

"Met iets van weemoed verlaten wij morgen deze plek. We hebben het als een voorrecht ervaren om hier te mogen zijn. De ree die ons op de eerste ochtend in de ogen keek, is voor ons onvergetelijk, de hei met al zijn kleuren en de Hooglanders zó dichtbij maakten ons sprakeloos. Het Spookmeertje is betoverend, de deel een warme plek om thuis te komen na onze uitstapjes. Wat zullen we de rust en de natuur missen als we straks weer in het drukke westen zijn. Maar het is fijn te weten dat er een plek is waar we naar terug kunnen keren ....."
 


 

"Sinds jaren heb ik weer piano gespeeld (ik zag op de website dat jullie er één hadden staan). Dat deed me reuzegoed."
 


 

"Hier wilde ik mijn eerste huwelijksnacht doorbrengen".
 


 

"Precies een jaar geleden hebben wij onze huwelijksnacht op deze prachtige locatie doorgebracht. We hebben toen ook al genoten van jullie gastvrijheid, de natuur en de prachtige boerderij en natuurlijk jullie ontbijt.Vanmiddag en vanavond hebben wij samen met bijna al onze gasten ons 1-jarig huwelijk gevierd. Het was een mooie zonnige dag en we hebben tot laat 's avonds buiten gezeten. Op de barbecue lag een mooi geroosterd biggetje, we hadden lekkere salades gemaakt, lekkere wijntjes en al onze vrienden en familie om ons heen. Dat in combinatie met de heerlijke rust en natuur hier maakt het wederom een fantastisch weekend.
 


 

"Het mooiste hier is de stilte“
 

„Toen ik in januari dit jaar deze mooie boerderij zag, was de keuze voor mij snel gemaakt om mijn 65ste verjaardag hier te vieren. Veertien dagen lang kennissen, vrienden en familie te mogen ontmoeten in deze prachtige omgeving is wel heel bijzonder. Ik heb het ultieme „Felderhof"gevoel mogen ervaren! Bedankt voor de gastvrijheid, de wijn bij aankomst, de vlag die je uithing op mijn verjaardag, de bloemen en de groentes uit de tuin. Onze wegen zullen elkaar zeker nog eens kruisen."